За напрежение в столичния квартал Филиповци съобщава БНР. Няколкостотин души са

...
За напрежение в столичния квартал Филиповци съобщава БНР. Няколкостотин души са
Коментари Харесай

Няколстотин човека се събраха на КПП във "Филиповци"

За напрежение в столичния квартал " Филиповци " оповестява БНР. Няколкостотин души са се събрали в следобедните часове пред един от КПП-тата на столичния квартал, с цел да стачкуват срещу противоепидемичните ограничения. Според национаното радио те са били към 500 индивида. 

Техните митинги били основно поради това, че не са пускани да излизат от квартала. Според източници от Министерство на вътрешните работи обаче повода тези хора да не се пускат от квартала е, че нямат адресна регистрация, а някои от тях нямат даже и персонални карти.

Обстановката все пак се нормализирала откакто хора от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи пристигнаха на място, с цел да договарят с част от водачите в квартал " Филиповци ".

Въпреки това полицейското наличие в региона остава засилено. Части на жандармерията има ситуирани на всички изходи и входове на квартал " Филиповци ", а хората, които влизат и излизат от квартала, са подложени на щателна инспекция и би трябвало да го създадат единствено с декларация или с записка от шеф.

Преди дни, към Великден, неодобрение имаше и в различен столичен квартал - " Факултета ". Там аргументите още веднъж бяха същите - противоепидемичните ограничения и засиленото полицейско наличие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР